HYVA CRANE HB daru - 120E4

SKU: HB120E4

A HB széria darui csuklós karral vannak felszerelve.

A könnyű és tartós konstrukció korlátozza a gépjármű teherbírását, az olyan tipikus rakományok be- és kirakodása közben, amelyek a raktárakban és az építőipari nagykereskedésekben találhatóak. Univerzális felhasználhatóságuknak köszönhetően ezeket a típusokat a közületek is használják többek között szelektív hulladékgyűjtő tartályok kezelésére.

A felhasználóbarát kezelőszervek a jármű mindkét oldalán megtalálhatók. A daru kétségtelen előnye az összetett elektronikus rendszerek hiánya. Ez a tény a problémamentes munkát és egyszerű üzemeltetést eredményez.

Az alapfelszereltségként elérhetők a forgatható támasztólábak, amelyek nem korlátozzák a jármű szabad mozgását a vezetés közben.

Opcionálisan a daruk többek között rádiós vezérléssel, hidraulikus csörlővel, vagy úgynevezett 5-ös és 6-os funkcióval is rendelhetők.

Vásároljon vagy kérjen ajánlatot.

Adatok:

 • Emelőkapacitás: 11,8 Tm
 • Maximális kinyúlás: 12,13 m
 • Emelési kapacitás maximális kinyúlás esetén: 735 kg
 • Maximális függőleges kinyúlás: 15,5 m
 • Fordulási szög: 380°
 • Fordulási idő: 17 s/180°
 • Üzemi nyomás: 310 bar
 • Kitámasztólábak nélküli súly: 1635 kg
 • Olajtartály térfogata: 100 l
 • Olajáramlás: 25 l/perc
 • Méretek: H x M x Sz 2485mm x 2340mm x 885mm

Leírás

HB HYVA daruk

A HB széria darui csuklós gémmel szereltek.

A könnyű és tartós konstrukció korlátozza a gépjármű teherbírását, az olyan tipikus rakományok be- és kirakodása közben, amelyek a raktárakban és az építőipari nagykereskedésekben találhatóak. Univerzális felhasználhatóságuknak köszönhetően ezeket a típusokat a közületek is használják többek között szelektív hulladékgyűjtő tartályok kezelésére. A felhasználóbarát kezelőszervek a jármű mindkét oldalán megtalálhatók. A daru kétségtelen előnye az összetett elektronikus rendszerek hiánya. Ez a tény a problémamentes munkát és egyszerű üzemeltetést eredményez.

Az alapfelszereltségként elérhetők a forgatható támasztólábak, amelyek nem korlátozzák a jármű szabad mozgását a vezetés közben.

Opcionálisan a daruk többek között rádiós vezérléssel, hidraulikus csörlővel, vagy úgynevezett 5-ös és 6-os funkcióval is rendelhetők.

A HyvaCrane daruk teljes egészében modern gyárakban készülnek, több mint 30 éves tapasztalattal a hidraulikus daruk gyártásában. A HYVA csoporthoz tartozó gyárak Észak-Olaszországban találhatók. Az általunk kínált eszközök megfelelnek az összes alkalmazandó EU-követelménynek, beleértve a gépekről szóló irányelv (EN 12999: A3) követelményeit és CE-jelöléssel vannak ellátva. Az egyes daruk tervezési folyamata a FEM-en (Véges Elem Módszer) alapul, és az erősségi számításokat a DIN 15018 szabvány szerint végzik. A szerkezetet és az összes alkatrészt összetett szilárdsági és minőségi teszteknek vetik alá. A HyvaCrane darukban használt összes részegységet és alkatrészt neves európai gyártók gyártják, ami garantálja termékeink magas színvonalát. Ismerkedjen meg a HB sorozatú daruk legnépszerűbb modelljeivel.